Langkawi

Till att borja med sa ar svaret pa fragan om bilerna ja. De finns pa facebook pa min profil men tyvarr ar internet sa langsmt har sa jag orkar inte lagga upp nagra bilder och nu har dessutom kameran gatt sonder sa det kan nog ta ett tag innan det blir nagra fler bilder om det nu blir nagra alls. Jag har inte kopt nagot objektiv till kameran eftersom det kostar ungefar fyra gangre sa mkt som Lisa sa att man kunde kopa ett for hemma och dessutom vet jag ingenting om objektiv och alla som jag har sett har ar skitstora och de har inga mindre (sager de). Jag ar inget prffs lixom.

Nu ar vi pa Lngkawi men ar snart pa vag harifran. Planen ar att vi den 29 ska forsoka ta oss fran den har on och ner till en regnskogspark som heter Tama Negara tror jag. Verkar lattare sagt an gjort men det ska nog ga bra aven om det kanske tar sin lilla tid..

Jag kan aven meddela att vi mar bra och inte har utsatts for varken terrordad eller andra hemskheter (har fatt oroliga sms fran mamms och morf sa jag passar pa att lugna alla pa en gang) och att vi inte planerar att gora det heller.

Langkawi ar himla fint och vi har badat i vattenfall, tittat pa apor och sett en dinosaurie. Jag ar inte riktigt saker pa om det var en dinosaurie eller om det bara var en javligt stor odla men den bodde i en buske i Kuha som ar Langkawis storsta och jag tror enda stad. Vattenfallet var ballt, det var forst en massa sma bassanger som det rann vatten mellan sa att det hade bildats som sma vattenrutschkanor mellan dem och sedan en bit langre ner kom det ett vattenfall som man skulle akta sig for att ramla ner i eftersom det skulle betyda doden. Vattnet var hyffsat kallt men det var sjukt kul och himla skont efter att ha forst cycklat tva mil (av nagon anledning bestamde vi oss for att hyra cycklar istallet for att ta taxi trots att det var sjukt varmt och vattenfallet lag tva mil bort) och sedan knatat upp for sjukt manga trappsteg.

For att fira att vi har varit talmodiga nog att sta ut med varandra i ett ar var vi och at varldens kalasmiddag. Vi at hummer, krabba och tigerrakor for motsvarande 600 svenska kronor vilket ar ungefar vad vi lagger pa mat under en vecka. Det var himla frasigt for man fick plocka ut sjalv vilka skaldjur man ville ata och sedan vagde de dem och sa betalade man per kg. Jag tyckte att det var tufft medans Leo mest tyckte att krabborna hade personlighet eftersom de kunde spratla och inte ville ge dem en dodsdom, sa jag fick valja hans ocksa. Himla gott var det iaf och matt blev  man. Jag kommer inte ata skaldjur pa ett tag kan jag meddela men det gor inte sa mycket eftersom vi anda ska till indien snart och dar ater man bara bonor och linser har jag hort..

Nu kommer jag inte hora av mig pa minst en vecka for internet i regnskogen blir nog svart att hitta och om det finns kommer det att vara sjukt langsamt sa ni far halla er tills jag ar i Kuala Lumpur (det tar ju anda typ en vecka mellan mina inlagg sa det spelar ju kanske ingen roll).

Koh Tao

Som vanligt ar det inte jattemycket som har hant men ikvall aker vi vidare fran Koh Tao till Langkawi i Malaysia. Idag ar det blasigt och regnigt sa jag ar lite orolig att batresan pa nio timmar kan bli ett rent helvete (kan ju tillaggas att jag nastan kraktes pa baten fran phangan som tog en timma) men vi har kopt aksjuketabletter sa jag satter min tro till dem.
I forrgar akte vi pa en snorkeltur med bat som tog en till de basta snorkelstallena runt on. Jag sag en haj och Leo sag en fisk som bajsade, jag vet inte vem som var mest exalterad... Hur som helst sa var turen bland det basta vi gjort har om man fragar mig. Massor av balla fiskar och koraller.
Annars har vi mest badar, strosat runt pa on och atit mat (och tittat en hel del pa dvd filmer).

Nya bilder

Inte mycket har hant annat an att det fortfarande ar daligt vader och att vi ska aka till koh tao imorgon. Vi funderade ett tag pa att aka till kho pipi istallet men det verkar som att det blir koh tao iaf. Hur som helst sa har jag iaf lddat upp lite fler bilder som ni kan roa er med att titta pa. Tyvarr har vi inte fotat sa mkt eftersom det har varit daligt vader och vi bara har suttit och last/spelat gameboy men from idag ska jag fota satan aven nar det regnar.
Vi saknar er och vi har det alldeles fantastiskt bra.

Om jag misslyckas med att ringa hem pa din fodelsedag magnus sa passar jag pa att gratulera i forskott men jag ska gora mitt allra basta men telefonnatet har ar inte alltfor tillforlitligt.

puss och kram

Koh pangan

Hej och jaaa jag vet att jag ar varldens samsta pa att uppdatera bloggen men jag lovar att om jag ocksa far betalt ska jag uppdatera precis lika ofta som blondinbella eller taffel.se. Lovar. Dessutom hander det inte sa mycket att beratta om.
Just nu regnar det i thailand och har sa gjort i fyra dagar i strack. Koh pangang ar himla fint med attans vad trakigt det blir efter ett par dagars regn nar man inte kan bada och inte sola. Vi har bytt bungalow oxa for de som jobbade pa den andra var helt beng hela tiden och maten var samst men var nya har tyvarr varken tv eller dvd sa idag har vi spelat schack (leo vann).
Jag kan ju aven passa pa att beratta att vi har bytt tillbaka till vara svenska nummer och om ngn vill ringa sa gar det bra for det ar inte sa himla dyrt att ringa om man ringer till min telefon eftersom telenor har ngn deal med thailand sa om ringer kommer jag tom att svara (aven om det skulle vara till leo).
I overmorgon ar det fullmoon party och sedan ska vi aka vidare till koh tao som ska vara det basta av oarna enligt eddie iaf. Dar kan man snorkla har jag hoprt och jag funderar lite pa att ta dykcert nar jag anda ar dar men jag vet inte om jag vagar. For det forsta ar det helt klaustrofobiskt att vara fange under vattnet och for det andra har jag sepe oron.
Har inte sa mkt att saga som inte readn har sagts. Thailand ar supermys och maten ar himla god och billig vilket ar praktiskt nar man inte har sa mkt pengar.

Grattis vIrve, jag ringer dej ikvall!

puss och hej

RSS 2.0